دوشنبه ٧ بهمن ١٣٩٨

روابط عمومی واحد :

نشست رئیس واحد خرم آباد با کارکنان این واحد دانشگاهی

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در نشستی صمیمانه که در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد طی صحبت هایی با اشاره به اقدامات انجام شده در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 گفت:خوشبختانه و با تلاش همکاران و با معرفی قابلیت ها و توانمندی های واحد خرم آباد و تشکیل ستاد ثبت نام و مشاوره در سطح شهر توانستیم نسبت به سال گذشته تعداد بیشتری از علاقمندان به ادامه تحصیل را جذب واحد خرم آباد کنیم و انتظار داریم همه همکاران همت کنند تا در نیمسال دوم نیز بتوانیم نسبت به سال گذشته دانشجویان بیشتری را جذب نماییم.

تاریخ انتشار: ١٧ آذر ١٣٩٨ ساعت ٨:١٥

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در نشستی صمیمانه که در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد طی صحبت هایی با اشاره به اقدامات انجام شده در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 گفت:خوشبختانه و با تلاش همکاران و با معرفی قابلیت ها و توانمندی های واحد خرم آباد و تشکیل ستاد ثبت نام و مشاوره در سطح شهر توانستیم نسبت به سال گذشته تعداد بیشتری از علاقمندان به ادامه تحصیل را جذب واحد خرم آباد کنیم  و انتظار داریم همه همکاران همت کنند تا در نیمسال دوم نیز بتوانیم  نسبت به سال گذشته دانشجویان بیشتری را جذب نماییم.

بهاروند در ادامه اظهار داشت: علاوه بر جذب دانشجو و افزایش درآمدهای شهریه ای دانشگاه بایستی به دنبال ایجاد شرایطی برای کسب درآمدهای غیر شهریه ای باشد و دانشگاه از هر ایده ای که قابلیت عملیاتی شدن داشته ، توجیه اقتصادی و درآمد زایی داشته باشد حمایت می کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اشاره به امضای تفاهم نامه ای با آستان قدس رضوی گفت: بر اساس این تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با مشارکت با این آستان طرح هایی را در زمینه ایجاد درآمدهای پایدار غیر شهریه ای اجرا خواهد کرد که یکی از این طرح ها  با توجه به وجود زیر ساخت ها و نیروی علمی متخصص در واحد خرم آباد بحث پرورش دام  و تولید گوشت و مواد پروتئینی می باشد .

بهاروند در بخش دیگری از این  نشست گفت: یکی دیگر از اقداماتی که به جد پیگیر آن هستیم  گسترش رشته های پیراپزشکی است .

بهاروند مدیریت نیروها  ، کاهش هزینه ها و صرفه جویی را یکی دیگر از عواملی برشمرد که می توانددر راستای بهره وری بیشتر از منابع موجود در نظر گرفته شود.

در ادامه این نشست کارکنان دانشگاه مسائل ، دغدغه ها و انتظارات خود را مطرح کردند .