دوشنبه ٧ بهمن ١٣٩٨

مراسم یادبود دانشجوی درگذشته واحد خرم آباد

در پی درگذشت مرحومه نسا رضوی دانشجوی رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد مراسم یادبودی با حضور خانواده آن مرحومه، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، مسئولین، کارکنان و دانشجویان خواهر دانشگاه در نمازخانه خوابگاه دانشجویی فاطمیه واحد خرم آباد برگزار شد. در این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به یاد این دانشجوی عزیز زیارت پر فیض عاشورا نیز قرائت شد.

تاریخ انتشار: ١٢ آذر ١٣٩٨ ساعت ١١:٣

در پی درگذشت  مرحومه نسا رضوی دانشجوی رشته میکروبیولوژی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد  مراسم یادبودی با حضور خانواده آن مرحومه، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ، مسئولین، کارکنان و دانشجویان  خواهر دانشگاه در نمازخانه خوابگاه دانشجویی فاطمیه واحد خرم آباد برگزار شد.

در این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا  به یاد این دانشجوی عزیز زیارت پر فیض  عاشورا نیز قرائت شد.