چهارشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٨

جلسه نقد کتاب در واحد خرم آباد

با تلاش حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از سلسله نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی جلسه نقد کتاب با عنوان «مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی » تالیف حجت الاسلام دکتر ابو طالب خدمتی روز دوشنبه 11/09/1398 ساعت 9:30 در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی با حضو حجت الاسلام دکتر محمد رضا خدایی و دکتر حجت وحدتی مورد نقد قرار خواهد گرفت. دبیر علمی این نشست دکتر محمد حکاک خواهد بود.

تاریخ انتشار: ٠٩ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٢:١٢

با تلاش حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی  واحد خرم آباد و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از سلسله نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی  جلسه نقد کتاب با عنوان «مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی » تالیف حجت الاسلام دکتر ابو طالب خدمتی روز دوشنبه 11/09/1398 ساعت 9:30 در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این واحد  دانشگاهی با حضو  حجت الاسلام دکتر محمد رضا خدایی و دکتر حجت وحدتی  مورد نقد قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی این نشست دکتر محمد حکاک خواهد بود.