چهارشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٨

:

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد صورت پذیرفت:انعقاد تفاهم نامه همکاری با آستان قدس رضوی

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با مدیریت پیشرفت منطقه ای آستان قدس رضوی در استان لرستان به امضاء رسید. سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اعلام این خبر گفت: این تفاهم نامه به منظور گسترش همکاری در توسعه پایدار علمی، فناوری ، اقتصادی و بازرگانی می باشد و بر اساس آن مقرر شده تا با تعیین اولویت ها و مزیت های نسبی استان لرستان و تولید دانش فنی اقداماتی در راستای اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد .

تاریخ انتشار: ٠٦ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٠:١

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اعلام این خبر گفت:  این تفاهم نامه به منظور گسترش همکاری  در توسعه پایدار علمی، فناوری ، اقتصادی و بازرگانی می باشد و بر اساس آن مقرر شده تا با تعیین اولویت ها و مزیت های نسبی استان لرستان و تولید دانش فنی  اقداماتی در راستای اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد .

بهاروند دیگر موارد توافق شده  در این تفاهم نامه را   تدوین برنامه های کاری مورد توافق جهت اجرا ، استفاده از منابع علمی و مالی دو طرف ، استفاده از تجهیزات و فضاهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه جهت انجام کارهای مشترک و تشکیل تیم های فناور تولید محصولات دانش بنیان و تجاری سازی آنها  برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان در ادامه  اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه امضاء  شده دانشگاه ضمن معرفی اعضای هیأت علمی و دانشجویان پیشرو در انجام پروژه ها ، فضا و مکان های مورد نیاز جهت انجام فعالیت ها را تامین می کند ، همچنین استفاده از امکانات کتابخانه ای ومشارکت مالی در لیست های دانش بنیان و تولید دانش و تدوین برنامه های توسعه استان با همکاری آستان قدس از دیگر موارد مطرح شده در این تفاهم نامه است.

بهاروند در ادامه تهیه برنامه های کاری فعالیت های فناوری و تولید دانش و همکاری جهت تسهیل فرآیند اخذ مجوزها و برقراری ارتباطات بین المللی و مشارکت علمی  آستان قدس در تولید دانش فنی و همکاری مستمر در خصوص ایجاد شتاب دهنده ها و برگزاری استارت آپ ها در استان را از جمله تعهدات آستان قدس در این تفاهم نامه عنوان کرد.