یکشنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٩

:

هفته بسیج گرامی باد

پیام تبریک دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان به مناسبت هفته بسیج

تاریخ انتشار: ٠٣ آذر ١٣٩٨ ساعت ٩:٥٧

بسیج رمز ایثار وشهادت وواژه ­ی مشترک مجاهدانی است که درطول حیات انسان برکره خاکی، چشم بر لذات زودگذر ودوروزه دنیا بسته اند وخود را پیروان انبیاءواولیاءالله در زمین می دانند که هدفشان سعادت بشر وتحقق عدالت بوده است ؛ازاین رو هدفی جزرضای خدا ندارند وتمام حیات خویش راصرف خدمت به هم نوعان خویش می نمایندوبه قول مقام معظم رهبری: علی‌بن‌ابیطالب (ع)مصداق کامل یک بسیجی فداکار انقلاب است. بسیجی یعنی این. یعنی همه‌ی وجودش وقف اسلام است. وقف است برای آنچه پیغمبر می‌خواهد و خدا را خشنود می‌کند. امیرالمؤمنین علیه‌الصلاه و السلام هیچ مایه‌ای برای شخص خود نگذاشت. آری بسیج حضورهمیشگی وخستگی ناپذیر در عرصه هاست ؛ آنجا که کشور ونظام  شعارمردمسالاری را سر می دهند بسیج معنای واقعی این شعار است که بسیجیان این معنا راعینیت می بخشند وبا حضورخود تمام دسیسه ها ی استکبار رانقش برآب می نمایند ولحظه ای از آرمان های رهبرکبیرانقلاب ومعمار تفکر بسیجی حضرت امام خمینی (ره ) ورهبرفرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی )غفلت نمی کند وبابصیرت علوی ازکیان واستقلال ایران اسلامی صیانت خواهندنمود.

اینجانب به عنوان خادم مردم دردانشگاه آزاداسلامی استان لرستان ضمن گرامی داشت هفته بسیج این روز مبارک رابه همه بسیجیان استان به ویژه اساتید ،کارکنان ودانشجویان عزیز تبریک وتهنیت عرض نموده سلامت وسعادت همگان را از خداوند بزرگ خواستارم .

دکتر سیامک بهاروند