سه شنبه ٢١ آبان ١٣٩٨

:

سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام حسن عسکری (ع) تسلیت باد

امام حسن عسکری«علیه السلام» : هوَ اِبنی و خلیفَتی منْ بَعدِی، و هوَ الَّذی یَغیبُ غیبهً طَویلهً و یَظهرُ بعدَ اِمتلاء الارضِ جوراً و ظُلماً، فَیَملاُها قسطاً و عدْلاً او پسر من و جانشین من بعد از من است. و او کسی است که مدتی طولانی غایب خواهد بود و آن گاه که زمین پر از جور و ستم شده باشد، ظهور می کند و جهان را پر از عدل و داد می کند. سالروز شهادت مظلومانه حضرت امام حسن عسکری (ع) را به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم امام عصر (عج) و همه شیعیان و دلسوختگان آن حضرت تسلیت می گوییم.

تاریخ انتشار: ١٥ آبان ١٣٩٨ ساعت ١٥:٣٧