سه شنبه ٢١ آبان ١٣٩٨

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلا:

بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت روز 13 آبان

بسم الله الرحمن الرحیم 13آبان یادآوریکی از درخشانترین صفحات تاریخ انقلاب اسلامی جوانان مسلمان ایران در مبارزه با استکبار جهانی و در راس آن آمریکا است در این روز الهی،دانشجویان واساتید ایران اسلامی،یاد وخاطره مبارزات تاریخی ملت خود با رژیم ستمشاهی و اربابان شیطانی آن را گرامی می دارند. همچنین مصادف با13آبان سال57رژیم شاهنشاهی با به شهادت رساندن54دانش آموز برگی دیگر برجنایات خود افزود.

تاریخ انتشار: ١٣ آبان ١٣٩٨ ساعت ١١:١١

بسم الله الرحمن الرحیم

در سیزدهم آبان 1358 نیز فرزندان خمینی کبیر(ره)بافتح لانه جاسوسی، سیلی دیگری برگونه های استکبار جهانی کوبید تا برای همیشه رویای بازگشت به ایران اسلامی را فراموش کنند.

امروز ملت فهیم وانقلابی ایران اسلامی و به ویژه دانش آموزان و دانشجویان در حالی به گرامیداشت مجاهدت های تاریخی

می پردازند که ملت های مستضعف، در اقصی نقاط گیتی بیدار گشته و علیه حکومت های جور به حرکت در آمده اند.

امروز در آستانه 41سالگی انقلاب اسلامی به فرموده رهبر فرزانه انقلاب که 12آبان ماه 97 درجمع باشکوه دانشجویان و دانش آموزان سراسر کشور فرمودند: آمریکا رو به افول است؛ این را همه بدانند. این سنت الهی است؛ اینکه محکومند به اینکه ساقط بشوند، افول کنند و زایل بشوند وازصحنه قدرت جهانی. آن کسانی که گرایش دارند به اینکه برویم با آمریکایی ها سازش کنیم، بیخودی نقشه بی اساس و پایه می کشند، این را بدانند.

درطول چند سال اخیر، به حول و قوه الهی، درقضیه برجام و بدعهدی های آمریکا، تجاربی از الطاف الهی نصیب جوانان،نوجوانان و بالاخص فرهیختگان دانشگاهی ایران شد که از هرچیز دیگری برای عبرت آموزی و دشمن شناسی برای همگان علی الخصوص سیاستمداران و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار ذی قیمت تر بود که می بایست از این جهت نیز خدای سبحان را شاکر وسپاسگذار باشیم.

نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان لرستان ضمن گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان و تبریک و تهنیت این روز بزرگ به ملت مومن و انقلابی،به خصوص دانش آموزان و دانشجویان،باحضور در این راهپیمایی  باشکوه ابراز امیدواری می کنند که امواج توفنده بیداری اسلامی و ملت های مستضعف در13آبان امسال کاخ ستم دیگر شیاطین مستکبر را در هم کوبد.