پنج شنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٨

روابط عمومی واحد خرم آباد:

نهمین روز محرّم الحرام، تاسوعای حسینی روز یقین و وفاداری، بر شیعیان جهان تسلیت باد

عباس؛ شعر خون عباس جان! از تو که می نویسم، تمام کلمات خیس اند و در سکوت یاد تو، چیزی جز دریا نمی گذرد. ای ایستاده ترین دریا ! مشک خالی ات، اشتیاق تمام آب های جهان را برانگیخته است تا قطره قطره تو را فریاد کنند. امروز، کتاب عاشورا را که ورق می زنی، با مقدمه عباس آبرو می گیرد تا بلندترین شعر خون، به نام تو سروده شود و به امضای حسین علیه السلام برسد. بوسه می زنم بر دستانی که از مسیر فرات برگشت تا نمایش وفا را در قلب هر مسلمان، به تعزیه بنشیند؛ از آن روز، تمام رودها سراسیمه پی تو می گردند.

تاریخ انتشار: ١٨ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١١:٥٨

عباس؛ شعر خون