یکشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٨

در واحد خرم آباد انجام شد: راه اندازی مرکز ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی به داوطلبان آزمون سراسری

مرکز مشاوره حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با همکاری روابط عمومی این واحد دانشگاهی اقدام به راه اندازی مرکز ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی تحصیلی به داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسر سال 1398 دانشگاه ها کرد.

تاریخ انتشار: ١٩ مرداد ١٣٩٨ ساعت ١٣:٥٥

مرکز مشاوره حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با همکاری روابط عمومی این واحد دانشگاهی اقدام به راه اندازی  مرکز ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی تحصیلی به داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسر سال 1398 دانشگاه ها کرد.

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در مراسم افتتاح این مرکز  با ا شاره به امکانات گسترده دانشگاه آزاد اسلامی و بر خورداری از مجرب ترین اساتید ،  بهترین و به روز ترین امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی  و فضاهای آموزشی ، ورزشی  و تسهیلاتی که دانشگاه برای دانشجویان در نظر گرفته گفت: باید با معرفی درست این قابلیت ها تلاش کنیم تا اولویت نخست داوطلبان برای ادامه تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

حمید رضا زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد نیز در این مراسم گفت: به دنبال ارسال دستورالعمل سازمان مرکزی در خصوص ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی به داوطلبان آزمون سراسری سال 1398 واحد خرم آباد اقدام به راه اندازی و تجهیز این مرکز  نمود.

وی افزود: با توجه به اینکه شناخت و آگاهی از رشته های تحصیلی ،  دروس و سرفصل ها کمک شایانی به داوطلبان در انتخاب رشته تحصیلی می کند تلاش شده در این مرکز از حضور اساتید مجرب که آشنایی کامل  و سابقه کار  در این زمینه را دارند استفاده شود.

حسن نیک رنگ  مسئول مرکز مشاوره دانشجویی واحد خرم آباد نیز در ادامه این مراسم گفت:  این مرکز همه روزه صبح و عصر  کلیه خدمات مشاوره ای را به صورت رایگان در اختیار داوطلبان قرارمی دهد.