دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٨

:

سالروزشهادت جانسوز پنجمین امام شیعیان بر محبین آن امام همام تسلیت و تعزیت باد

پنجمین امام شیعیان، امام محمد باقر (ع) در هفتم ذی‌الحجه سال 114 هجری قمری در سن 57 سالگی و پس از 20 سال امامت و هدایت مسلمانان به دست مامور هشام، در شهر مدینه به شهادت رسید. در دوران امامت آن حضرت، فرصت کوتاهی مهیا شده بود تا ایشان بتواند به تعلیم و نشر علوم اسلامی پرداخته و پایه‏‌های یک مرکز بزرگ علمی را که مملو از دانش‏ پژوهان برجسته بود، پی‏‌ریزی کند و همین موجب رشد اسلام در دوره‏‌های بعد شد. ایشان به جهت دانش بسیار به باقرالعلوم معروف می‌باشد.

تاریخ انتشار: ١٧ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٢١:٥١

ای آشنا با تشنگی، ای هم صدای العطش                          دل بردی از اهل ولا، ای یادگار کربلا

روابط عمومی واحد خرم آباد شهادت جانگداز بنیان‌گذار نهضت علمی علوی و شکافنده علوم الهی، حضرت امام محمد باقر علیه‌السلام را بر عموم دلباختگان خاندان عصمت و طهارت (ع)  تسلیت عرض می نماید.

پ