یکشنبه ٢٨ مهر ١٣٩٨

معاونت پژوهش وفناوری واحد:

در واحد خرم آباد انجام شد: تولید شش محصول ارگانیک در حوزه گیاهان دارویی

شش محصول ارگانیک در حوزه گیاهان دارویی در هسته فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد تولید شد..

تاریخ انتشار: ١٧ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٧:٤٨

شش محصول ارگانیک در حوزه  گیاهان دارویی در هسته فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد تولید شد..

حماد بهرامی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با  بیان اینکه در حال حاضر 7 هسته و 3 واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در زمینه های مختلف مشغول به فعالیت می باشند گفت: شش محصول ارگانیک تولید شده در حوزه گیاهان دارویی محصولات عبارتند از : ژل و اسپری ارگانیک چند منظوره با  اثرات درمانی وبهداشتی شامل ( ضد عفونی کننده پوست، نرم کننده و تامین کننده رطوبت پوست، التیام زخمهای سطحی پوست.، خوشبو کننده و دور کننده حشرات )پشه(.) ، اسپری ارگانیک چند منظوره کفش با اثرات درمانی وبهداشتی شامل (ضد تعریق، ضد قارچ و باکتری، از بین برنده بوی پا)  ، اسپری چند منظوره گیاهان آپارتمانی با اثرات بیولوژیک شامل (تقویت کننده گیاه، تامین عناصر کم مصرف و پر مصرف برای رشد بهتر گیاه، ضد حشره گیاهی)، دهان شویه گیاهی با اثرات درمانی شامل (برطرف کننده بوی بد دهان،  ضد باکتری  قارچ و ویروس  از بین برنده عوامل بیماری زای دهان و لثه، تقویت کننده لثه،  از بین برنده پلاکهای دهانی،  سفید کننده و ضد جرم دندان، ضد التهاب و مسکن،  خوشبو کننده دهان) ، مایع شستشوی سر ضد شپش با اثرات درمانی شامل (ضد شپش، تقویت کننده پوست و موی سر، ضد شوره،  ضد باکتری و قارچ،  ضد خارش و التهاب پوست سر) که بنا بر گفته  سمیعی مجری و مدیر این هسته فناور در ساخت این محصولات از گیاهان بومی استفاده شده است.

بهرامی  یکی از دلایل جذب صاحبان ایده را امکانات و حمایت های دانشگاه آزاد و عدم بروکراسی اداری در ارائه خدمات به صاحبان ایده برشمرد و گفت:  بر این اساس خوشبختانه شاهد حضور روز افزون صاحبان ایده در مجموعه می باشیم.

گفتنی است یکی از یکی از مواردی که در قالب این طرح به دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان واگذار شده بحث گیاهان دارویی می باشد.