جمعه ٣١ خرداد ١٣٩٨

با حضور دانشگاهیان و مسئولین استان لرستان برگزار شد: همایش سراسری تجلیل از دکتر حسین مهرداد

به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی لرستان با مشارکت دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی استان همایش تجلیل از دکتر «حسین مهرداد» عصر دیروز در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم آباد و با حضور گسترده اساتید دانشگاه‌ها، پژوهشگران، معلمان و مسئولان استان برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ خرداد ١٣٩٨ ساعت ٩:٣٦

به همت  انجمن آثار و مفاخر فرهنگی لرستان با مشارکت دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی استان  همایش تجلیل از دکتر «حسین مهرداد» عصر دیروز در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم آباد و با حضور گسترده اساتید دانشگاه‌ها، پژوهشگران، معلمان و مسئولان استان برگزار شد.

سیامک موسوی دبیر این همایش با اعلام این خبر گفت: دکتر حسین مهرداد بیش از ۵۰ سال از عمر خود را صرف مجاهدت علمی در حوزه تعلیم و تربیت کرده و در این راه توانسته شاگردان بسیاری را تربیت کند.

وی افزود : این چهره برجسته حوزه آموزش و پژوهش، عضو هیئت علمی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد خرم آباد بوده و در ادوار مختلف نیز مسئولیت‌های متعددی را در حوزه تعلیم و تربیت به عهده داشته است؛

موسوی چاپ کتاب و مقالات متعدد در حیطه تعلیم و تربیت و  مدیریت آموزشی را  از جمله سوابق علمی دکتر حسین مهرداد برشمرد.

موسوی با اشاره به فرخوان  اساتید و پژوهشگران در خصوص این همایش گفت:  ۲۱ مقاله از سوی اساتید  استان‌های تهران، فارس، لرستان، اصفهان و کرمانشاه به بیر خانه این همایش ارسال شد که کتاب سپاس نامه استاد مهرداد بر اساس آن شکل گرفت  که  امروز در این همایش رونمایی شد.