یکشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٨

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان منصوب شد

آئین تکریم مدیر کل سابق اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد و معارفه مدیرکل جدید حراست این دانشگاه ، با حضورسید مجید موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، جانشین اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان، رؤسا و مسئولان حراست دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٦ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٣:٣٩

آئین تکریم مدیر کل  سابق اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد  و معارفه مدیرکل جدید حراست این  دانشگاه ، با حضورسید مجید موسوی  مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، جانشین  اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان، رؤسا و مسئولان حراست دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان برگزار شد.

در این جلسه با صدور حکمی از سوی سید مجید موسوی، مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، علی فرهاد یوسفوند  به‌عنوان مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  و واحد خرم آباد  معرفی شد و از خدمات ضرغام علی مدد مدیر کل  سابق حراست این  دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم موسوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، این ماه را ماه بهار قرآن ، ماه خودسازی و تقرب به آستان الهی برشمرد و گفت:  در ماه رمضان
می توانیم با یک نگاه خدامحورانه دنیا و آخرت خود را آباد سازیم .

موسوی در ادامه گفت:رهبر معظم انقلاب اسلامی با انتصاب دکتر ولایتی  به عنوان رئیس هیأت امنا و هیات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی  در اواخر دی ماه 1395 یک مسیر انقلابی و جهادی را برای دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم کردند که بر اساس آن سرمایه  قوی و پتانسیل عظیم دانشگاه باید در تراز انقلاب اسلامی قرار گیرد .

موسوی با اشاره به ورود مدیران و مسئولین انقلابی به دانشگاه آزاد اسلامی افزود: خوشبختانه  تحولات بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده و دانشگاه به سمت حرکت های  انقلابی و جهادی  تغیر مسیر داده است که یک نمونه آن حضور جهادی دانشگاه در سیل اخیر است که علیرغم آنکه تبلیغات زیادی نداشت ولی بازتاب بسیار زیادی در کشور داشت .

مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی  حرکت هایی را که در حوزه های آموزشی ، پژوهشی ، فرصت های مطالعاتی و تحقیقاتی و نوآوری هایی که در قسمت های مختلف دانشگاه در حال  انجام است را نوید بخش آن دانست که مسیر خوب و درستی در دانشگاه آغاز شده و افق هایی که برای آینده دانشگاه ترسیم گردیده و تا حدودی در حال عملیاتی شدن است اتفاقات منحصر به فردی را در آینده رقم خواهد زد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: یکی از قسمت هایی که در حرکت رو به رشد و انقلابی دانشگاه نقش  بسیار مهمی دارد حراست است  ، حراستی که افق بلندی داشته و نگاهش به جامعه باشد .

موسوی تصریح کرد که  حراست یک کار تخصصی است  و باید آسیب ها را خوب و درست تشخیص دهد و ما در رویکرد جدید به دنبال آن هستیم که افرادی در این حوزه مسئولیت بگیرند که آموزش های لازم را دیده و در این زمینه تخصص داشته  و به دنبال آزمون و خطا نباشند.

وی با اشاره به اینکه کار حراست را نباید ایجاد یک فضای مچ گیری و پلیسی بدانیم گفت : حراست یک کارکلیدی  تشخیصی و پیشگیرانه است که پیش بینی باید جزء ملزوماتش بوده و  با رعایت ابعاد روانشناختی آمادگی شنیدن حرف ها و نظریات مختلف و نقد های سازنده و دلسوزانه  را داشته  و با سعه صدر عمل کند.

موسوی  با تقدیر از زحمات ضرغام علی مدد در مدت تصدی مسئولیت گفت: تغییرات در مجموعه حراست نافی زحمات عزیزانی که در گذشته مسئولیت داشته اند نیست  بلکه میخواهیم سطح کار را گسترش داده و به آن عمق دهیم زیرا معتقدیم حراست باید یک مجموعه اخلاق مدار بر اساس اخلاق اسلامی بوده و چیزی جز رضای خدا در آن جاری و ساری نباشد.

در آغاز این نشست نیز سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با تشکر از زحمات ضرغام علی مدد مدیر کل سابق حراست دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان و تبریک به علی فرهاد یوسفوند  گفت: حراست باید آنچه را که قانون برای آن مقرر کرده به درستی و با دقت انجام دهد و ضمن رعایت قانون حفظ اسرار دانشگاه را در اولویت کاری خود قرار دهد تا انشالله  و با تلاش همه همکاران  همانطور که مقام معظم رهبری فرموده اند «دانشگاه  باید به دامان نظام بازگردد» مسیری که آغاز شده با قدرت ادامه پیدا کند.

در ادامه بهاروند گزارشی از خسارات سیل اخیر و اقداماتی که دانشگاه آزاد اسلامی  انجام داده است را ارائه نمود.

این جلسه با حضور در  محل یادمان شهدای گمنام واحد خرم آباد و قرائت فاتحه  و ادای احترام به مقام شامخ شهدا ادامه و  با اقامه نماز جماعت در مسجد امام علی (ع) واحد خرم آباد و غبارروبی از این مسجد به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان به پایان رسید.