جمعه ٣١ خرداد ١٣٩٨

دیدار رییس نهاد رهبری با روسای دانشگاههای استان لرستان

شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاههای استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد رهبری در دانشگاهها و با حضور روسای دانشگاههای استان لرستان در محل دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٩ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٣:٠

شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاههای  استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین  مصطفی  رستمی رییس نهاد رهبری در دانشگاهها و با  حضور روسای دانشگاههای استان لرستان در محل دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین  رستمی  با بیان اینکه مجموعه اساتید و مسئولین دانشگاهها معلم و امین مردم هستند و مردم   اصلی ترین  سرمایه هایشان که  فرزندانشان هستند را نزد آنها  به امانت گذاشته اند  گفت: با عنایت به اینکه یکی از صفات مومن امانتداری است باید این امانت را پاس بداریم  و در تربیت آنها کوشا باشیم.

رییس نهاد رهبری دانشگاهها با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری گفت: به تعبیر حضرت آقا دانشگاهها محیط ساخت کادر اجرایی کشور است و  ما در کشور  قریب  به 10 میلیون  نفر دانشگاهی در حال تحصیل یا فارغ التحصیل داریم که با وجود  این  نیرو های تحصیل کرده باید مشکلات جامعه حل  شود.

حجت الاسلام و المسلمین  رستمی با ذکر این نکته که  دانشگاهها در هر حوزه ای وارد شده اندحلال مشکلات بوده اند  گفت: هم دانشجویان باید در طراز تمدن اسلامی می باشند و هم متون درسی باید در طراز تمدن اسلامی تدوین شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیل اخیر در چند استان کشور  گفت"  فضایی را که دشمن در پی این حادثه  بنا بود ایجاد کند نا امید شدن از سرمایه های اجتماعی  و رفتن به سمت  فرسایش سرمایه ها بود که  این تهدید با  همدلی و همگرایی  مردمی در حادثه سیل  از بین رفت.