چهارشنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٨

اساتید وکارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحدخرم آبادبه یاری هموطنان سیل زده شتافتند.

تاریخ انتشار: ٢١ فروردین ١٣٩٨ ساعت ١١:٣٨

گروهی ازاساتید وکارکنان واحد خرم آباددرقالب گروهای جهادی به یاری هموطنان سیل زده شتافتند.دکترسیامک بهاروندرئیس دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان ،ضمن اعلام این خبرگفت :دانشگاه آزاداسلامی ازاولین روزهای وقوع سیل درکنارهموطنان سیل زده بوده است .وباحضورریاست عالیه دانشگاه درمناطق سیل زده به پایش وبررسی نیازمندی های آنان پرداختیم .وبادستوردکترطهرانچی وبابرپایی ستادی تحت عنوان قرارگاه جهادی دانشگاه آزاداسلامی،  عملیات کمک رسانی  علاوه برارسال کمک های نقدی وغیرنقدی  واردمرحله حضورفیزیکی شدوباتوجه به دستورریاست عالیه دانشگاه وارسال ماشین آلات ازچندین واحددانشگاهی سراسرکشور،مرحله پاکسازی ورسوب برداری درشهرپلدخترتوسط اساتیدوکارکنان اعزامی ازواحدخرم آباددرقالب گروهای جهادی آغازگردیدوتاکنون بیش از18واحدمسکونی وتجاری 3دبیرستان ویک سالن ورزشی به مساحت 600متررسوب برداری وپاکسازی شده است .علاوه برآن ماشین آلات دانشگاه آزاداسلامی درحال پاکسازی  ورسوب برداری ازمعابروخیابان های اصلی شهربامشارکت دیرنهادها می باشد  گفتنی است براثروقوع سیل تمام شهرهای وروستاهای  استان لرستان درگیرویادرمحاصره سیل قرارگرفت وبخش بزرگی ازشهرهای پلدختر ومعمولان براثرآن به شدت تخریب شد وبسیاری ازهموطنان این مناطق بی سرپناه شدند.وبسیاری ازراهها ،پل ها وزیرساخت های شهرهای استان  لرستان ازبین رفت .