چهارشنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٨

اعزام گروه امدادی کارکنان و اساتید واحد خرم آباد به مناطق سیل زده

اولین گروه از کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد جهت امدادرسانی و رسوب برداری از مناطق سیلزده استان به شهرستان پلدختر اعزام شدند

تاریخ انتشار: ١٩ فروردین ١٣٩٨ ساعت ٩:٥٠

اولین گروه از کارکنان و اساتید  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد جهت امدادرسانی و رسوب برداری از مناطق سیلزده استان به شهرستان پلدختر اعزام شدند

این گروه شامل 60 نفر از کارکنان و اساتید واحد خرم آباد می باشند که در قالب یک گروه جهادی به منظور امدادرسانی و رسوب برداری از منازل شهروندان پلدختری  به این شهرستان اعزام شدند.

بنابراین گزارش برای تجهیز کارگاه این گروه جهادی تجهیزاتی شامل یک عدد تانکر 1000 لیتری ، 400 متر مربع موکت ، 100 تخته پتو ، 60 جفت چکمه، 50 عدد تی ، 70 جفت دستکش و تعدادی بیل و کلنگ  و فرغون نیز تهیه و به همراه این گروه در قالب یک کاروان اعزام شد .

پیش از این دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد اقلامی شامل آب معدنی ، کنسرو  و نان به این مناطق ارسال کرده بود این در حالی است که اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی نیز یک روز از حقوق فروردین ماه خود را برای کمک به هم استانی های سیل زده خود اهدا نموده بودند.