چهارشنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٨

سایت آنا:

امام خامنه‌ای: حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، به‌مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) دو اصله نهال میوه غرس کردند.

تاریخ انتشار: ١٥ اسفند ١٣٩٧ ساعت ٢٢:٧

امام خامنه‌ای:​

حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند

امام خامنه‌ای روز درختکاری را یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و تأکید کردند: حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، به‌مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) دو اصله نهال میوه غرس کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس روز درختکاری را مژده‌ در پیش بودن بهار و یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و با اشاره به خسارت‌هایی که در اثر بی‌اعتنایی به جنگل‌ها، مراتع و پوشش گیاهی به کشور تحمیل می‌شود، خاطرنشان کردند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.

ایشان کاشت نهال در روز درختکاری را اقدامی نمادین و با هدف تقویت فرهنگ اهمیت دادن به درخت و گیاه برشمردند و با انتقاد از آسیب زدن به درختان در برخی مراکز پر درخت با انگیزه احداث ساختمان، افزودند: دستگاه‌های مسئول باید جداً در مقابل اینگونه کارها بایستند و اجازه انجام آن را ندهند.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین از غرس برخی نهالهای مضرّ در بعضی از نقاط کشور به منظور جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابان‌زایی انتقاد کردند و گفتند: دستگاه‌های مسئول باید از چنین اقداماتی جلوگیری کنند، ضمن اینکه برای حفظ جنگل‌ها و مراتع باید تلاش کرد و دستگاه‌های ناظر از جمله دستگاه قضایی در جلوگیری از تعرض به جنگل کمال اهتمام را داشته باشند.

دانلود فایل