پنج شنبه ٥ اردیبهشت ١٣٩٨

معاونت پژوهش وفناوری واحد:

کارگاه توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار در واحد خرم آباد

کارگاه یک روزه توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار ویژه اعضای هیات علمی دانشگاههای آزاد اسلامی استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٧ بهمن ١٣٩٧ ساعت ١٢:٤٨

کارگاه یک روزه  توجیهی طرح پایش و سامانه پژوهشیار  ویژه اعضای هیات علمی دانشگاههای آزاد  اسلامی استان لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد.

رضا میر دریکوند معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد با اعلام این خبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان از ابتدای رونمایی از طرح پایش، پیگیر موضوع بوده و با توجه به اینکه  دو اولویت گیاهان دارویی و مشکلات دستگاه حقوقی و قضایی برای استان تعیین گردیده  و بایستی چالش های این حوزه ها توسط واحدهای استان مشخص و راهکارهای برون رفت از این چالش ها در قالب طرح پایش تدوین گردد و با توجه به تجربه موفق واحد تهران شرق در تدوین طرح پایش از رئیس، معاون پژوهش و فناوری و مدیر مرکز رشد آن واحد برای ارایه مطالب در این کارگاه یک روزه  دعوت شد  تا در خصوص نحوه تدوین چالش ها و ارایه راهکارها برای حل آنها در قالب طرح پایش توضیحاتی ارائه نمایند.

وی افزود:  در این کارگاه که معاونین، مدیران پژوهشی و مدیران گروههای تحصیلات تکمیلی واحد های  دانشگاهی  استان لرستان حضور داشتند، شرکت کنندگان با نحوه ثبت اطلاعات و دسترسی به سامانه پژوهشیار نیز آشنا شدند.