جمعه ١ شهريور ١٣٩٨

کارگاه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی "

کارگاه یک روزه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی " ویژه اساتید در سالن اجتماعات دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ بهمن ١٣٩٧ ساعت ٨:٤٢

کارگاه  یک روزه دانش افزایی "جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی "  ویژه  اساتید  در سالن اجتماعات دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.

مدرس این  کارگاه یک روزه  حجت الاسلام دکتر حبیب حاتمی کن کبود از اعضاء هیات علمی دانشگاه لرستان ومسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان بود.

در این کارگاه زهره ای دبیر هم اندیشی استادان ضمن عرض خوش آمد به اساتید حاضر در نشست، نکاتی را درخصوص  اهمیت این کارگاه وضرورت برگزاری آن بیان کرد.

حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این جلسه  به جایگاه منیع ولایت فقیه ونقش بی بدیل آن در حفظ واستمرار وبقای نظام اسلامی در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی اشاره کرد.

سپس کارگاه با همراهی ومشارکت فعال استادان  در دو نوبت صبح  وعصر با  بحث حول  مبانی ، آسیب ها ، کارآمدی ودستاوردهاادامه یافت.