پنج شنبه ٤ بهمن ١٣٩٧

:

افتتاح بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاداسلامی استان لرستان درواحد خرم آباد

بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی درواحدخرم آباد به بهره بهره برداری رسید. حمیدرضازهره ای معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با بیان این خبرگفت :با تلاش ها و پیگیری های دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان پارکینگی به ظرفیت بیش از500 خودرو درواحد خرم آباد به بهره برداری رسید . وی با بیان اینکه این موضوع یکی ازخواسته های همیشگی دانشجویان ومراجعان به این واحد دانشگاهی بوده که بعد ازسالها محقق گردیده افزود : این پارکینگ علاوه بردرآمد غیرشهریه ای ، نقش به سزایی درایجاد امنیت و آرامش روانی دانشجویان وساماندهی ترافیک در ورودی این واحد دانشگاهی خواهد داشت .

تاریخ انتشار: ١٥ دی ١٣٩٧ ساعت ١٢:٤٨

بزرگترین پارکینگ دانشگاه آزاد اسلامی درواحدخرم آباد به بهره بهره برداری رسید.

حمیدرضازهره ای معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد با بیان این خبرگفت :با تلاش ها و پیگیری های دکترسیامک بهاروند   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان پارکینگی به ظرفیت بیش از500 خودرو  درواحد  خرم آباد به بهره برداری رسید  .

وی با بیان اینکه این موضوع یکی ازخواسته های همیشگی دانشجویان ومراجعان به این واحد دانشگاهی بوده  که بعد ازسالها محقق گردیده افزود : این پارکینگ علاوه بردرآمد غیرشهریه ای ، نقش به سزایی درایجاد امنیت و آرامش روانی دانشجویان وساماندهی ترافیک در  ورودی این واحد  دانشگاهی  خواهد داشت .