چهارشنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٨

بیانیه دبیرخانه تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت حادثه 9 دی 88

«نهم دی 88 حادثه کوچکی نیست،بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه ، حرف اصلی ملت ، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده های الهی تبیین شود.» از بیانات گهربار مقام معظم رهبری

تاریخ انتشار: ٠٨ دی ١٣٩٧ ساعت ١٢:٥٤

«نهم دی 88 حادثه کوچکی نیست،بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه ، حرف اصلی ملت ، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده های الهی تبیین شود.»  از بیانات گهربار مقام معظم رهبری

امسال که در آستانه حادثه 9 دی 88 در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کشور عزیزمان هستیم بر خود لازم می­دانیم یادآور این حماسه بزرگ باشیم. روزی که دشمنان دل­خوش به توطئه­های خود بودند با اینکه می­دانستند این نقشه­های شوم برای ملت ایران تازگی ندارد ولی با این­ وجود دست از فشارهای بی­امان خود برنداشتند و هربار با نقشه­ای جدید و طراحی شده وارد میدانی می­شوند که سکان­دار آن ریشه در خدایی بودن دارد. ولایتی که با تکیه بر نیروی الهی و ایمان مردمی به پیش می­رود.

وضعیت اقتصادی کشور عزیزمان در آستانه حماسه9 دی یکی از مهترین نکاتی است که باید مورد توجه باشد چون دشمنان قسم خورده انقلاب سعی در سوء استفاده ازاین وضعیت را دارند و تلاش می کنند از آب گل الود ماهی گرفته  و مشکلات معیشتی مردم را پیش کشیده ، نقشه های شوم خود را طراحی کنند. بنابراین وظیفه قوای سه­گانه بخصوص دولت محترم این است که برای آسایش مردم عزیزمان بیشتر تلاش نمایند و موانع و سدهایی که دشمنان برای نابودی این انقلاب می­بندند از بین برده و مانع از توطئه­های دشمنان شوند.

امسال به حمدوقوه­ی الهی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب را که سال برومندی و پختگی و نشاط انقلاب است و دشمنان بی­فکر انقلاب آنرا پایان حیات این درخت تنومند می­دانند به بهترین شکل ممکن جشن خواهیم گرفت و به دشمنان ثابت خواهیم نمود که توطئه­های شومشان مانند همیشه برباد رفتنی است. و ما با پشتیبانی از ولی فقیه زمانمان هرگز اجازه نمی­دهیم کوچکترین آسیبی به این مملکت بزنند.

والعاقبة للمتقین

دبیرخانه تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاهیان