پنج شنبه ٤ بهمن ١٣٩٧

جلسه دفاع از نخستین رساله دکتری ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد برگزار شد

نخستین دانش‌آموخته مقطع دکتری ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد از پایان‌نامه خود با عنوان «بررسی کهن الگوها در کلیله و دمنه» در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی این واحد دانشگاهی دفاع کرد.

تاریخ انتشار: ٠٨ دی ١٣٩٧ ساعت ٩:٣٤

نخستین دانش‌آموخته مقطع دکتری ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  از پایان‌نامه خود با عنوان «بررسی کهن الگوها در کلیله و دمنه» در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی این واحد دانشگاهی  دفاع کرد.

سمیه حدادیان به عنوان نخستین دانش‌آموخته واحد خرم آباد در گروه ادبیات فارسی ، از پایان‌نامه خود با راهنمایی دکتر علی حیدری به عنوان استاد راهنما  ودکتر قاسم صحرایی به عنوان استاد مشاور دفاع کرد.

وی در توضیح کلی پایان‌نامه خود مهمترین هدف در این رساله را  بیان تشابهات و اشتراکات موجود در متون کلاسیک ادبیات فارسی با نظریه های نوین روانشناسی عنوان کرد و افزود: با بررسی کامل کتاب کلیله و دمنه و به دست آوردن کهن الگوهای موجود در این کتاب بر اساس یافته های کارل گوستاو یونگ روانپزشک سوئیسی به عنوان خالق روانشناسی تحلیلی و نظریه های کهن الگوها  18 کهن الگو در این کتاب به دست آمد که با نظریه یونگ تطابق دارد.

در جلسه دفاع این دانشجو که با حضور چند داور از دانشگاه های لرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  برگزار شد، سمیه حدادیان توانست با امتیاز 19.50 به عنوان نخستین فارغ‌التحصیل مقطع دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی  واحد خرم آباد شناخته شود

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  با 9 رشته دکتری، 43 رشته کارشناسی ارشد و بیش 130 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در زمره واحد های جامع واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  به شمار می‌آید.