چهارشنبه ٢٦ تیر ١٣٩٨

پیام دکترسیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت هفته پژوهش

زندگی بشربرروی کرۀ خاکی پیوسته درتغییروتحول، وبه سوی پیشرفت می باشد.واین پیشرفت مرهون تلاش وکوشش های بی وقفه وخستگی ناپذیرمحققان وپژوهشگران، درتمام عرصه های جهانی است؛بطوری که زندگی بشرهرروزشاهدرخدادی شگرف وعظیم است .

تاریخ انتشار: ٢٦ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٨:٤٣

زندگی بشربرروی کرۀ خاکی پیوسته درتغییروتحول، وبه سوی پیشرفت  می باشد.واین پیشرفت مرهون تلاش وکوشش های بی وقفه وخستگی ناپذیرمحققان وپژوهشگران، درتمام عرصه های جهانی است؛بطوری که زندگی بشرهرروزشاهدرخدادی شگرف وعظیم است .اما آنچه بسیارحائزاهمیت است، تاثیراین پژوهش هادرتعیین جایگاه کشورها دررتبه بندی تولیدعلم درجهان است ؛ودرنتیجه این امر،تاثیربه سزایی درتعیین  سرنوشت اقتصادی وسیاسی ملت ها بازی می کند وگاهی این موضوع ازآنچنان اهمیتی برخورداراست که می تواند استقلال یک کشورراتهدیدکرده  ودچاروابستگی شدید کند.بنابراین پژوهش راباید امری بسیار مهم قلمدادنمود،وبایدگفت اولین گام درتحقق استقلال یک ملت  ،توجه ویژه به مسئلۀ پژوهش وخوداتکایی به تولیدات حاصل ازهمان پژوهش هاست .بنابراین درسالی که ازسوی مقام معظم رهبری باشعارحمایت ازکالای ایرانی  نامگذاری شده است ،اهمیت پژوهش و تحقیق رادوچندان می کند.وباتأسی ازامام راحلمان که فرمودند:«دانشگاه مبداء همه تحولات است» انتظارمی روددانشگاهیان درخط مقدم تحقیق وپژوهش هرروزجلوه ای نوازتوانمندی خویش دربرابردیدگان  ملت رشیدوعزتمندایران اسلامی  قراردهند..

اینجانب به عنوان خادم مردم  دردانشگاه آزاداسلامی استان لرستان فرارسیدن هفته پژوهش رابه همۀ محققان وپژوهشگران استان ، بویژه دانشگاهیان ،اساتید،کارکنان ودانشجویان گرامی تبریک عرض می نمایم و درتمام مسائل وموضوعات پژوهشی، دست همکاری به سوی صاحبان فکرواندیشه درازکرده وازهیچ گونه مساعدتی فروگذارنخواهم کرد.