دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧

برگزاری جلسه کرسی ترویجی وعرضه ونقد دیدگاه علمی استادان در واحد خرم آباد

به همت دفتر هم اندیشی استادان نهاد رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد و سازمان بسیج اساتید استان لرستان جلسه کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه علمی با ارائه خانم دکتر زهرا تنها عضو هیات علمی این دانشگاه با موضوع : "معرفت شناسی شخصی و نظریه ذهن : شکل گیری و تحول باورهای کودکان ۳ تا ۱۲ سال درباره دانش و دانستن " با حضور دو استاد ناقد دکتر قدم پور و دکتر میر دریکوند دانشیاران گروه روانشناسی دانشگاه لرستان درسالن کنفرانس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار گردید.

تاریخ انتشار: ١٤ آذر ١٣٩٧ ساعت ٨:١٣

قدم پور و دکتر میر دریکوند دانشیاران گروه روانشناسی دانشگاه لرستان  درسالن کنفرانس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار گردید.

در ابتدای این نشست زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد  گفت: خانم دکتر تنها  چهارمین استادی است که در این واحد دانشگاهی  اقدام به ارائه نظریه نموده است و امروز از این چهار استاد تجلیل به عمل خواهد آمد تا مشوقی برای حضور دیگر استادان باشد.

حجت‌الاسلام مومنی منش معاون محترم دفتر نهاد رهبری برگزاری  نیز چنین جلساتی را افتخار ورسالت جامعه  دانشگاهی دانسته و حمایت دفتر نهاد را از این امر اعلام داشت .

در ادامه  پس ارائه نظریه ، برخی از اساتید حاضر در نشست به اظهار نظر پیرامون این دیدگاه علمی پرداخته سپس ناقدان  به بررسی و تجزیه و تحلیل این دیدگاه علمی  اشاره کرده و ضمن تحسین نامبرده و تشکر از مساعی ایشان در این باره افزودند که این دیدگاه نیاز به بررسی مجدد و مطالعه و تحقیق بیشتر دارد و امید است در آینده بتوان با تلاش و کوشش بیشتر آن را تبدیل به یک دیدگاه علمی و نظریه نمود .

در پایان از دکتر حسین فلسفی ،دکتر عصمت اله عربان و دکتر کاظم عظیمی  که پیش از این جلسه کرسی ترویجی برای آنها برگزار شده و نیز دکتر زهرا تنها  با لوح سپاس وکارت هدیه و هدیه بسیج اساتید استان تقدیر وتشکر بعمل آمد.