دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد خرم آباد

در آستانه فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و با تلاش دبیر خانه تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مراسمی با حضور حبیب الله خحسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان و و جمعی از مسئولین دانشگاه و دانشجویان در واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٣ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٤:٢٨

در آستانه فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو و با تلاش دبیر خانه تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مراسمی با حضور حبیب الله خحسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان و  و جمعی از مسئولین دانشگاه و دانشجویان در واحد خرم آباد برگزار شد.

در این مراسم حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان ضمن تبریک فرا رسیدن روز دانشجو به محضر همه  دانشجویان و اساتید یاد و خاطره شهدای دانشجو و شهدای مدافع حرم را گرامی داشت.

خجسته پور با بیان اینکه به رغم آشنایی با شیوه برخورد دانشجویان به دلیل ذات مطالبه گرشان حضور در دانشگاه را برای خود غنیمت می دانم گفت:  با اشتیاق در دانشگاه حضور می یابم تا  عزیزان دانشجو فرصتی داشته باشند تا درد دل های مشترک خود را بیان کنند.

وی افزود : روز دانشجو روز استقلال طلبی و آزادیخواهی و ایستادگی نخبگان ملت در برابر استبداد و استکبار است و قطعا" به سال 32 محدود و محصور نمی شود . اتفاقی که در سال 32 در فضای سیاه پس از کودتای 28 مرداد روی داد سرآغاز یک جریان بود که در طول تاریخ در مقابل دیدگان نخبگان ، خاصه دانشجویان  و اهل علم قرار دارد  ، روزی که سه قهرمان ما  در مقابل گلوله های استبداد قرار گرفتند تا چراغ  راه مبارزه  با استکبار جهانی شوند.

خجسته پور با  اشاره به اینکه قدرتی که نقد نشود قطعا" به استبداد کشیده خواهد شد گفت: بهترین جا برای نقد و نقادی
محیط های دانشگاهی است و بهترین فضا نیز همین فضای دانشجویی است که در آن مسئولین بایستی مورد سوال قرار گیرند.

معاون استاندار لرستان در ادامه خاطر نشان کرد که سوال از مسئولین باید بر اساس مسئولیتشان باشد نه بیشتر و نه کمتر و از طرف دیگر هیچ مسئولی نباید خود را در مقابل سوال مستثنی بداند  بلکه باید به این نقدها و سوالات افتخار کند.

خجسته پور در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: در نقد باید اعتدال و میانه روی پیشه کرد  زیرا هر چه لحن ملایم تر باشد تاثیر گذارتر خواهد بود  همانگونه که در تعریف و تمجید هم باید میانه رو بود

وی یکی از مشکلات امروز جامعه را عدم اجماع بر سر مفاهیم اصلی مانند توسعه و پیشرفت بر شمرد و گفت: امید واریم یک اجماع نظر در میان همه گروه هایی که دل در گرو پیشرفت این کشور دارند به وجود بیاوریم و مفاهیم اصلی را  با بهره گیری از مفاهیم دینی و علمی در محیط های دانشگاهی  جامعه پذیر کنیم تا هرگاه دولتی تغییر کرد و دولتی جدید جایگزین شد این مفاهیم دچار تغییر و تحول نشوند.

این جلسه با طرح سوالاتی در حوزه های مختلف فرهنگی و سیاسی و عمرانی از جانب نمایندگان تشکل های دانشجویی ، بسیج دانشجویی و نماینده بانوان دانشجو و پاسخ های مهمان مدعو جلسه پایان یافت.