دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧

برگزاری آزمون کتبی مسابقات قرآن و عترت در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

همزمان با سراسر کشور آزمون کتبی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٣ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٤٠

همزمان  با سراسر کشور آزمون کتبی  بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت  دانشجویان در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان برگزار شد.

زهرا حسنوند دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات در ده رشته تفسیر قرآن کریم ، زندگانی معصومین (ع) ، حفظ ترجمه ادعیه و زیارات ، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی ، احکام خواهران ، احکام برادران ، زندگانی پیامبر (ص) ، ترجمه قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه برگزار شد.

وی افزود این دوره از مسابقات با استقبال پرشوری از طرف دانشجویان مواجه شد به طوری که در واحد خرم آباد 1100 ،  ،در واحد بروجرد 1050 نفر ، در واحد دورود 249 نفر  در واحد الیگودرز 278 نفر در این مسابقات شرکت کردند.

حسنوند با اشاره به اینکه به نفرات اول تا پنجم این دوره از مسابقات هدایای نقدی پرداخت می شود گفت: نفرات اول هر رشته به مرحله کشوری و سپس به جشنواره علمی دانشگاهیان معرفی خواهند شد.