دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧

به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: نشست فعالین سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

در آستانه 16 آذر و روز دانشجو فعالین سیاسی دانشجویی تشکل های سیاسی اسلامی و بسیج دانشجویی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در نشستی به میزبانی واحد خرم آباد شرکت کردند.

تاریخ انتشار: ١١ آذر ١٣٩٧ ساعت ١١:٢٣

در آستانه 16 آذر و روز دانشجو فعالین سیاسی دانشجویی تشکل های سیاسی اسلامی و بسیج دانشجویی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  در نشستی به میزبانی واحد خرم آباد شرکت کردند.

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن خیر مقدم به حاضرین  و قدردانی از زحمات اعضای تشکل ها و بسیج دانشجویی خواستار حضور فعال تر و منسجم تر آنان در مناسبت ها شدند .

دکتر بهاروند در راستای پاسخگویی به مطالبات دانشجویان و فعالان دانشجویی شماره تماس مستقیم دفتر و تلفن همراه خود را در اختیار دانشجویان قرار دادند.

حجت الاسلام قدرتی مسئول نهاد رهبری دانشجویان و خصوصا فعالان دانشجویی را  به سخنان مقام معظم رهبری ارجاع داده و گفت: دانشجویان باید سه محور اصلی دشمنی با امریکا ، ترویج نظریه مقاومت و احساس مسئولیت  را در فعالیتهای خود سرلوحه کارها قرار دهند.

در ادامه  این نشست دکتر دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجویی نیز  ضمن خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن روز دانشجو گفت:  16 آذر و روز دانشجو، نقطه عطفی است در تاریخ  استکبار ستیزی ملت ایران  که با پیشگامی دانشجویان و به تأسی از مکتب سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در سال 1332 آغاز شد  و امروز وظیفه ما تبیین این واقعه با اهمیت تاریخ معاصر  سرزمینمان می باشد.

دوستی در ادامه افزود : با توجه به اینکه دشمنان ما سعی در وارونه جلوه دادن حقایق تاریخی  این واقعه دارند ما می بایستی با برگزاری برنامه هایی با مشی ء روشنگرانه  فلسفه واقعی قیام دانشجویی بر علیه استکبار جهانی را برای همگان روشن نماییم.

نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان استان لرستان با اشاره  به تاکید سازمان مرکزی بر هر چه با شکوه تر برگزار شدن این روز گفت: بایستی روش ها ی مختلف  در این مسیر به کار گرفته شود وبا ایجاد شرایط مناسب  امکان بیان مشروح نظریات و  تضارب آراء و جوشش فکری  را برای دانشجویان مهیا نماییم .

وی مهمترین اقدامات  در این جهت  را برگزاری کرسی های آزاد اندیشی ، مسابقات مقاله نویسی ، دیدار با انقلابیون شاخص در شهر ها و مراکز  ، پخش فیلم ، برگزاری نمایشگاه ها  و مصاحبه با نشریات و رسانه ها و بیان تفکرات ناب انقلابی و... برشمرد گفت: رسوا سازی حرکات  استکبار جهانی و جریان سازی فکری  با تفکر ناب انقلابی توسط دانشجویان   بایستی مهمترین  برنامه فعالین دانشجویی  در سطح دانشگاه ها و نیز جامعه باشد.

در ادامه  دبیران و مسئولین تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان و بسیج دانشجویی به بیان دغدغه ها و پیشنهادات خود در جهت هر چه با شکوه تر برگزار شدن برنامه گرامیداشت روز دانشجو پرداختند.