یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

شوق شهادت در نگاهش موج می زد مرغ مهاجر بود و دل بر اوج می زد

شهادت پایان نیست، آغاز است، تولدی دیگر است در جهانی فراتر از آنکه عقل زمینی به ساحت قدس آن راه یابد. شهادت، اوج تعالی انسان است. در شب رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت مظلومانه امام حسن (ع) سید نورخدا موسوی جانباز سرفراز لرستانی جامه خاکی از تن برکند و بال در بال فرشتگان نهاد و تا عرش پرواز کرد و به لقاء معشوق شتافت.

تاریخ انتشار: ١٦ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٨:١٦

شهادت پایان نیست، آغاز است، تولدی دیگر است در جهانی فراتر از آنکه عقل زمینی به ساحت قدس آن راه یابد.  شهادت، اوج تعالی انسان است.

در شب رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)  و شهادت مظلومانه امام حسن (ع) سید نورخدا موسوی جانباز سرفراز لرستانی  جامه خاکی از تن برکند و بال در بال فرشتگان نهاد و تا عرش پرواز کرد و به لقاء معشوق شتافت.

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی  واحد خرم آباد ضمن عرض تسلیت  به محضر خانواده عالیمقام ایشان و ملت بزرگ و رشید ایران اسلامی  برای این شهید بزرگوار علو درجات را از درگاه خدای بزرگ مسئلت می نماییم.