یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

همزمان با سراسر کشور: شرکت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در راهپیمایی 13 آبان

همزمان با حضور مردم ولایت مدار ایران اسلامی در راهپیمایی سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی خرم آباد با حضور پرشور خود روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز را گرامی داشتند.

تاریخ انتشار: ١٣ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٩:٤

در این راهپیمایی ضد استکباری و پر شکوه که پرشورتر از سال های گذشته برگزار شد دکتر سیامک بهاروند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان ، معاونین، مدیران، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد خرم آباد نیز همگام با سایر مردم انقلابی و ولایت مدار شهرستان خرم آباد به صورت گسترده و فعال شرکت کردند و فریاد خشم و اتزجار خود را با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل  نشان داده و بار دیگر با آرمان‌های امام، رهبری و شهداء تجدید میثاق کردند.

دکتر بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در حاشیه این راهپیمایی  گفت: سیزدهم آبانماه هرسال، فرصتی است برای یادآوری حوادث مهمی چون تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در ۱۳۴۳، کشتار بیرحمانه و به گلوله بستن دانش‌آموزان مظلوم توسط دژخیمان رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا که در شکل گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار از ایران نقش اساسی داشتند.

در پایان این مراسم نیز شرکت کنندگان  با فریادهای الله اکبر، قطعنامه پایانی این راهپیمایی را مورد تایید و تاکید قرار دادند.