یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

پیام دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت روز 13 آبان

13 آبان ماه در تاریخ ایران اسلامی جایگاهی بس بزرگ دارد. اگرچه در تقویم تنها روزی مانند سایر روزهاست ، اما این روز تاریخ عظیمی از انقلاب اسلامی ایران را در دل خود گنجانده است.

تاریخ انتشار: ١٢ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٥:١٣

13 آبان ماه در تاریخ ایران اسلامی جایگاهی بس بزرگ دارد. اگرچه در تقویم تنها روزی  مانند سایر روزهاست ، اما این روز تاریخ عظیمی از انقلاب اسلامی ایران را در دل خود گنجانده است.

این روز بزرگ در سه برهه ی تاریخ ساز از عمر انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران خودنمایی می کند ، عظمت این روز از 13 آبان 1343 با تبعید حضرت امام خمینی (ره)  آغاز و در سال 1357 با کشتار دانش آموزان به دست رژیم سفاک پهلوی امتداد یافت و در سال 1358 با تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ به دست دانشجویان پیرو خط امام در تهران به اوج  خود رسید  ، از عظمت این روز همین بس که حضرت امام (ره) آن را انقلاب دوم نا میدند .

اکنون که به حق این روز را روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامیده اند اهمیت و عظمت آن را دوچندان می کند.در روزهایی که آمریکای جنایتکار در پی فشار مضاعف بر ملت ایران است ، حضور و اعلام وفاداری به انقلاب ، امام و رهبری بیش از پیش واجب به نظر می رسد و بیشتر از هر زمانی باید در فکر مقابله با استکبار جهانی و افکار پلید و قلدر مآبانه رئیس جمهور زیاده خواه آمریکا باشیم و از وعده الهی در پیروزی مستضعفین بر مستکبرین غافل نشویم که «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم»

اینجانب به عنوان خادم مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان صمیمانه از اقشار مختلف جامعه به ویزه جامعه دانشگاهی ، اساتید ، دانشجویان و کارمندان دعوت می نمایم با حضور با شکوه خود بار دیگر استکبار جهانی و ترامپ یاوه گوی زورمدار را ناکام بگذارند.

وعده ما روز 13 آبان 1397 در راهپیمایی بزرگ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی