یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برای اسکان زائرین اربعین حسینی

چند سالی است که عاشقان و دلسوختگان سید الشهداء (ع) مسیر رسیدن به کربلای معلی را با پای پیاده و با سینه ای مملو از عشق به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با پای پیاده طی می کنند و به این وسیله ارادت خود را به آستان مطهر ایشان تقدیم می کنندامسال نیز در آستانه اربعین حسینی و برگزاری این راهپیمایی پرشکوه تعداد زیادی از هموطنان ما قدم در راه نهاده و عازم این سفر معنوی هستند.

تاریخ انتشار: ٢٨ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٤:٤٥

چند سالی است که عاشقان و دلسوختگان سید الشهداء (ع)  مسیر  رسیدن به کربلای معلی را با پای پیاده و با  سینه ای مملو از عشق  به اهل بیت عصمت و طهارت (ع)  با پای پیاده طی می کنند و به این وسیله ارادت خود را به آستان  مطهر ایشان تقدیم می کنندامسال نیز در آستانه اربعین حسینی و برگزاری این  راهپیمایی پرشکوه  تعداد زیادی از هموطنان ما قدم در راه نهاده و عازم این سفر معنوی هستند.

به گزارش روابط عمومی واحد  خرم آباد ، دکتر رحیمی کیا معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد  با اشاره به اینکه استان لرستان و شهرستان خرم آباد یکی از  مسیرهای  اصلی حرکت هموطنان برای رفتن به عراق می باشد گفت: به همین مناسبت  دانشگاه آزاد اسلامی  واحد خرم آباد نیز با عنایت به بخشنامه  11/2197مورخ 97/7/15معاونت فرهنگی و دانشجویی  آمادگی خود را برای اسکان اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی  که این مسیر را برای حرکت انتخاب نموده اند اعلام  می نماید.

وی افزود : عزیزانی که مایل به اسکان در این واحد دانشگاهی می باشند می توانند جهت انجام هماهنگی های لازم با مسئول ستاد اسکان  آقای مهدی میر دریکوند  با شماره تلفن های  09166972001 و 06633120464  تماس حاصل نمایند.