یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان (ع) در واحد خرم آباد

به همت هیأت مذهبی محبان اهل بیت (ع) اساتید واحد خرم آباد و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، هیأت رئیسه واحد خرم آباد و جمعی از اساتید به مدت سه شب در محل مهمانسرای اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٨ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:١٨

به همت هیأت مذهبی محبان اهل بیت (ع) اساتید واحد خرم آباد و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، هیأت رئیسه واحد خرم آباد و  جمعی از اساتید   به مدت سه شب در محل مهمانسرای اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سخنرانان این مراسم حجت الاسلام عزیزی از وعاظ قم و حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری بودند همچنین در این سه شب پس از قرائت زیارت  پر فیض عاشورا  مداحان  اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به مرثیه خوانی پرداختند .