یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

در واحد خرم آباد صورت گرفت: تشکیل کمیته مدیریت ثبت نام پذیرفته شدگان ، پس از اعلام نتایج پزشکی مرحله دوم 97

در راستای اجرای شیوه نامه مدیریت مورد نظر دستورالعمل مورخ 23/7/97 سازمان مرکزی ، پس از اعلام نتایج پزشکی مرحله دوم سال 1397 ، کمیته مدیریت ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد آغاز به کار نمود.

تاریخ انتشار: ٢٥ مهر ١٣٩٧ ساعت ٩:٢

در راستای اجرای شیوه نامه مدیریت مورد نظر دستورالعمل مورخ 23/7/97 سازمان مرکزی ، پس از اعلام نتایج پزشکی مرحله دوم سال 1397 ، کمیته مدیریت  ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد آغاز به کار نمود.

این کمیته با حضور  دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و اعضای منتخب تشکیل و بر فعالیت این کمیته  تا پایان ثبت نام دانشجویان یاد شده و حصول نتیجه مطلوب تاکید شد.

بر این اساس مقرر شده تا اعضای این کمیته  با حضور  فعال  در محل ثبت نام ، کار مشاوره ،مساعدت ، ارشاد و ثبت نام  پذیرفته شدگان مرحله دوم در سال 1397  را انجام دهند.

شایان ذکر است که در واحد خرم آباد با عنایت به رعایت ضوابط و ظرفیت ها در امر پذیرفته شدگان تا کنون مشکلی گزارش نشده است.