پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧

جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد

جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس شورای نظارت بر فعالیت تشکل های دانشجویی ،حجت الاسلام قدرتی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشجویی استان در سالن اجتماعات ساختمان اداری واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٠ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٤:٠

جلسه مشترک تشکل های اسلامی سیاسی و هیأت های مذهبی و بسیج دانشجویی واحد خرم آباد با حضور دکتر سیامک بهاروند  دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس شورای نظارت بر فعالیت تشکل های دانشجویی ،
 حجت الاسلام قدرتی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و دکتر بهروز دوستی  نماینده  ریاست عالی  دانشگاه در تشکل های دانشجویی استان  در سالن اجتماعات ساختمان اداری واحد خرم آباد برگزار شد.

در این نشست پس از بررسی مسائل جاری کشور و وضعیت فعالیت های دانشجویی در دانشگاه  بر نقش سازنده و تاثیر گذار دانشجویان در تحولات کشور تاکید شد.

در ادامه  اعضای  حاضر در جلسه  مسائل و نظریات خود را در حوزه فعالیت های خود مطرح کردند.