سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧

طرح های مصوب شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

جلسه شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور اعضای این شورا و به ریاست دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی واحد خرم آباد برگزارشد.

تاریخ انتشار: ١٠ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٣٦

جلسه شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور اعضای این شورا و به ریاست دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به میزبانی  واحد خرم آباد برگزارشد.

در این جلسه پس از بحث و بررسی هر یک از پیشنهادات که قبلا در کمیته های مربوط شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان به تصویب رسیده بود  در نهایت طرح های زیر برای تصویب نهایی در هیأت امنای استان لرستان به دبیر خانه این هیأت ارسال شد .

دکتر بهروز دوستی  رئیس دبیر خانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان با بیان این خبر  طرح های تصویب شده را به شرح زیر اعلام کرد:  طرح های تولید و کشت زعفران ، پرورش گوساله گوشتی ، احداث مجتمع اقامتی رفاهی و ورزشی  در واحد خرم آباد ، طرح های  گردشگری 78 هکتاری منطقه نمونه ونایی ، احداث مرکز اقامتی و تالار و رستوران گلدشت ، راه اندازی درمانگاه تخصصی شبانه روزی  در بروجرد و طرح های احداث شهرک گلخانه ای یک هکتاری کشت انواع صیفی جات، باغ سه هکتاری فدک تولید و کشت زعفران در واحد الیگودرز و طرح تولید غذای زنده آبزیان ( پلانکتون ها ،دافنی، روتیفر و آرتیما ) در واحد دورود .