پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧

آنا:

ثبت‌نام مجدد همه گروه‌های آزمایشی در دوره‌های کارشناسی و کاردانی، پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تمدید شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان درباره ثبت‌نام مجدد دوره‌های کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام مجدد از یکشنبه هشتم مهر آغاز شد و تا ساعت ۲۴ پنج‌شنبه ۱۲ مهر ادامه خواهد داشت.

تاریخ انتشار: ٠٩ مهر ١٣٩٧ ساعت ٢٠:٤٧

تمام متقاضیان ثبت‌نام بر اساس سوابق تحصیلی می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت‌نام در ۲۰ رشته‌محل اقدام کنند.

معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم است لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را  داشته باشند.

مهلت ثبت‌نام مجدد به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد و به درخواست‌هایی که بعد از این تاریخ وصول شود، ترتیب اثر داده نمی‌شود.