سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧

پاسداشت هفته دفاع مقدس در واحد خرم آباد

با تلاش بسیج اساتید واحد خرم آباد و با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان جلسه ای با موضوع پاسداشت هفته دفاع مقدس با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، سرهنگ فرید معاون فرهنگی سپاه منطقه لرستان و جمعی از اساتید واحد خرم آباد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:١٠

با تلاش بسیج اساتید واحد خرم آباد و با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان  جلسه ای با موضوع پاسداشت هفته دفاع مقدس با حضور دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ، سرهنگ فرید معاون فرهنگی سپاه منطقه لرستان و جمعی از اساتید واحد خرم آباد برگزار شد.

در این جلسه دکتر بهاروند ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی اخیرگفت: دشمنان به زعم خود تلاش دارند که با این اقدامات وحشیانه  بین مردم و نظام  گسست ایجاد نمایند  اما مردم ما با بصیرت و غیرت نشان دادند که پیوند میان مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ناگسستنی است  و راه امام (ره) و شهدا با قوت و قدرت ادامه دارد و شاهد این مدعا نیز حضور پرشور و انقلابی مردم شهید پرور در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اخیر بود.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در ادامه گفت: آرامش و امنیت امروز جامعه ما مرهون خون شهدا و ایثارگران  دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم می باشد.

بهاروند  افزود: تفکر و روحیه بسیجی تنها منحصر به زمان جنگ نیست و همه ما در هر جایگاهی که هستیم بایستی تفکر بسیجی داشته و شهدا را ناظر اعمال خود بدانیم.

در ادامه این جلسه سرهنگ فرید معاون فرهنگی سپاه منطقه لرستان نیز با بیان صحبت هایی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده اند اساتید و دانشگاهیان فرماندهان عرصه جنگ نرم و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

رئیس سابق بنیاد نشر و حفظ آثار دفاع مقدس استان لرستان  در ادامه گفت: دفاع ما در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی از آن رو مقدس است که ما در این هشت سال از آرمان ها ، اعتقادات ، خاک و حریم خود دفاع کردیم .

فرید افزود : جنگ با همه سختی هایش این  فرمایش امام (ره) را به اثبات رساند که «ما می توانیم  » و این باور توانستن در عرصه های مختلف باعث پیشرفت امروز کشورمان شده است.

سرهنگ فرید در پایان خاطراتی را از دوران هشت ساله عشق و حماسه و ایثار رزمندگان را بیان کرد.