یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

تجلیل از جهادگران بسیجی واحد خرم آباد

در مراسمی با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی استان از جهادگران بسیجی گروه جهادی حاج عبدالله والی واحد خرم آباد با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

تاریخ انتشار: ٠٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ٨:٢٧

در این مراسم دکتر بهاروند  ضمن تسلیت  شهادت جمعی از هموطنان خوزستانی در جریان حمله تروریستی اخیر و محکوم کردن این اقدام وحشیانه گفت: اینگونه اقدامات شرم آور و مذبوحانه دشمنان انقلاب هیچ خللی در عزم و اراده ملت ایران در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان های بلند انقلاب اسلامی به وجود نخواهد آورد بلکه همانطور که در جریان حضور باشکوه مردم در تشییع پیکر پاک این شهدا دیدیم باعث اتحاد هر چه بیشتر مردم در مقابله با ایادی دشمنان این مرز و بوم خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در ادامه با اشاره بحث جهادگران بسسجی، اقدامات این عزیزان را بسیار قابل تقدیر برشمرد و گفت: کار کردن برای خدا و آن هم در سخت ترین شرایط و برای محروم ترین اقشار جامعه کاری بسیار ارزشمند است که مطمئنا" در نزد خداوند متعال بی اجر نخواهد ماند .

در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام چراغی عضو مؤسسه امیر بیان نیز ضمن بیان تعریفی از انواع جهاد در اسلام جهادگر واقعی را کسی دانست که در جهاد با نفس خود سربلند بیرون آمده است . وی افزود چنین شخصی وقتی وارد دیگر عرصه های جهاد می شود موفق است .

در پایان این مراسم از جهادگران بسیجی گروه جهادی حاج عبدالله والی واحد خرم آباد  تقدیر شد.