سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧

در واحد خرم آباد برگزار شد: نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم

با تلاش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم با حضور حجت الاسلام مومنی منش معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و دکتر زهره ای معاون فرهنگی و دانشجویی واحد خرم آباد و جمعی از اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٣ مهر ١٣٩٧ ساعت ٩:٥

با تلاش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم  رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  نشست هم اندیشی با موضوع بدعت در عزاداری محرم با حضور اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست  بدعت و خرافه گویی و ریشه های پیدایش آن در عزاداری ها تحلیل شده  و راهکار های مبارزه علمی و عملی در خصوص مبارزه با این بدعت ها  مورد بررسی قرار داده شد.

در بخش دیگری از این نشست هم اندیشی موضوع سنت های عزاداری قومی  در لرستان و آئین گل  و ثبت ملی آن به عنوان یکی از میراث های معنوی کشور در سازمان میراث فرهنگی نیز مورد بحث قرار گرفت.

در این آئین دلسوختگان و عزادارن سرور و سالار شهیدان حضرت حسین بن علی (ع) در روز عاشورا پس از اقامه  نماز  صبح در محل تکایا و هیئت ها ی حسینی سر و بدن خود را در حوضچه های گلی که از ترکیب خاک و گلاب  تهیه شده ، گل مالی کرده و تا ظهر و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به عزاداری می پردازند و جلوه های بسیار زیبایی از عشق و ارادت به سرور و سالار شهیدان را به نمایش می گذارند.