یکشنبه ٢٧ آبان ١٣٩٧

پیام تسلیت دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به مناسبت حادثه تروریستی اخیر در اهواز

تاریخ انتشار: ٠١ مهر ١٣٩٧ ساعت ١١:١٧

باردیگرفرزندان یزید و ایادی منطقه ای شیطان بزرگ ، دست به جنایتی تازه زدند و تعدادی ازشیعیان امام حسین(ع)را به شهادت رساندند عملی تروریستی، که یادآوراین حقیقت است که هنوزخوی درندگی بنی امیه دروجودفرزندان خلفشان به یادگارمانده است .وهرروزدرگوشه ای ازجهان به اشکال مختلف درکشتن انسان های بی گناه خودنمایی می کند.وآنان جنایتی تازه می آفرینند و به منظور استیلا بر جهان  ازهیچ  جنایتی فروگذار
نمی کنند .غافل ازاینکه وجدان بیدارآزادگان عالم در برابراین وحشی گری ها تسلیم نخواهد شد وملت شهیدپرور ایران اسلامی به تأسی ازسرورآزادگان عالم حضرت حسین ابن علی (ع) در برابرزیاده خواهی ها و جنایات آنان واربابان جنایتکارشان سرتسلیم فرودنخواهند آورد، و برای همیشه و تا زمانی که باطلی درجهان هست پرچم شهادت طلبی این ملت حق طلب دراهتزاز خواهدب ود . اینجانب ازطرف خود و همه همکارانم دردانشگاه آزاداسلامی واحد خرم آباد همدوش باملت بزرگ ایران حمله تروریستی شهراهواز را به شدت محکوم کرده وضمن همدردی باآسیب دیدگان ، خواستار برخود جدی وسریع با عوامل این جنایت هستیم تادرس عبرتی برای کسانی باشد که چشم طمع به این کشوردارند.