سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧

مراسم عزاداری حضرت سید الشهداء (ع) در واحد خرم آباد

در هشتمین روز محرم و در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد خرم آباد در مسجد امام علی (ع) این واحد دانشگاهی با نوحه خوانی یکی از مداحان برجسته شهرستان خرم آباد به عزاداری پرداختند .

تاریخ انتشار: ٢٧ شهریور ١٣٩٧ ساعت ١٤:٣٩

در هشتمین روز  محرم و در آستانه تاسوعا و عاشورای  حسینی  اساتید ، کارکنان و دانشجویان  واحد خرم آباد در مسجد امام علی (ع) این واحد دانشگاهی با نوحه خوانی یکی از مداحان برجسته شهرستان خرم آباد به عزاداری پرداختند .

در این مراسم که با حرکت هیأت عزاداران حسینی واحد خرم آباد در محوطه دانشگاه همراه بود دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان و جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند.