دوشنبه ٢ مهر ١٣٩٧

روابط عمومی واحد خرم آباد:

در واحد خرم آباد برگزار شد: نشست روشنگری با موضوع تبیین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی

سازمان بسیج اساتید استان لرستان با همکاری بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد نشستی را با موضوع تبیین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی با حضور سردار حسین یکتا فرمانده سابق قرارگاه خاتم الاوصیا و مدیر بنیاد کرامت امام رضا (ع) وابسته به آستان قدس رضوی در سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار نمود.

تاریخ انتشار: ٠٧ شهریور ١٣٩٧ ساعت ٨:٢٦

در این نشست حاج حسین یکتا ضمن تبریک عید سعید ولایت و وصایت امیرالمؤمنین (ع) با بیان خاطراتی از دلاورمردی های هشت ساله شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس گفت: با توجه به سنت الهی که همواره معادلات دشمنان اسلام و حقیقت را به هم ریخته و با عنایت به تجربه چهل ساله انقلاب اسلامی و حجت بودن سخنان امام (ره) و مقام معظم رهبری ، یقین داریم که کار دشمن تمام است.

وی افزود: با وجود غائله های مختلفی نظر غائله کردستان ،سیستان،گنبد ، منافقین و در ادامه جنگ تحمیلی هشت ساله  و امروز هم در جبهه جنگ نرم و جنگ اقتصادی که در چهل سال اخیر توسط دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی راه افتاده و تلاش کرده که بساط انقلاب اسلامی را جمع کند ما یقین داریم که این مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت هر چند که امتحان ما هر روز سخت تر می شود.

مدیر بنیاد کرامت در بخش دیگری از سخنانش گفت: هر چند که دشمن هر روز فشارش را بیشتر می کند اما گفتمان انقلاب اسلامی به سرعت در جهان به پیش می رود و ما امسال به کوری چشم دشمنان چهل سالگی انقلاب اسلامی مان را جشن خواهیم گرفت.

یکتا در ادامه گفت: هنوز برد انقلاب اسلامی در دنیا برای ما به طور کامل مکشوف نشده است و باید در نقاط مختلف دنیا و در میان مردم به دنبال عمق نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی گشت ، ما اعتقاد داریم که خون شهدای مان هدر نرفته بلکه باعث ایجاد یک انسجام در بین دوستداران  اسلام و انقلاب در جهان شده است.

در آغاز این نشست دکتر زهره ای معاون دانشجویی و فرهنگی واحد خرم آباد هم با تبریک ایام دهه کرامت و اعیاد قربان و غدیر ، مسأله تبیین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی را بررسی دقیق فرصت های از دست رفته و یا در دسترس دانست و گفت: دشمنان نظام و انقلاب خصوصا" امریکا با فشار های روز افزون اقتصادی و ایجاد تحریم در تلاش هستند که بحث ناکارآمدی نظام را به مردم القاء کنند و به همین دلیل ما موظفیم  با بصیرت ،صبر ،قناعت و پیگیری در مسیر مقدسی که در پیش داریم علیر غم همه مشکلات به پیش برویم  و نظامی را که ثمره جانفشانی شهدا و تحمل مرارت ها و سختی های این مسیر چهل ساله است را با قوت و قدرت حفظ کنیم.

در ادامه این نشست اساتید شرکت کننده نیز به بیان نظرات خود در رابطه با موضوع نشست پرداختند.