چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

روابط عمومی واحد خرم آباد:

میزبانی واحد خرم آباد در مسابقات مختلف ورزشی کشوری و استانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی استان لرستان دارای امکانات ورزشی و سالن های بسیار مجهز و زمین چمن می باشد که می تواند در جهت برگزاری مسابقات مختلف کشوری و استانی مورد استفاده قرار گیرد.

تاریخ انتشار: ٢٧ تیر ١٣٩٧ ساعت ٨:٤٣

محمود شاکرمی مدیر تربیت بدنی این واحد دانشگاهی با  بیان مطلب فوق گفت:  در همین راستا به منظور استفاده بهینه از تأسیسات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد و درآمد زایی  غیر شهریه های این واحد توانسته است با تجهیز خوابگاه های ورزشی خود به ظرفیت 600 نفر ، سلف سرویس با توان پذیرایی از بیش از 800 نفر  و با بهره بردن از سالن های ورزشی مجهز و استاندارد  برای رشته های محتلف نظیر والیبال ، بسکتبال ، کشتی ، ژیمناستیک و ورزش های رزمی  و با برخورداری از  سالن بدنسازی با پیشرفته ترین امکانات ،  امکان میزبانی مسابقات مختلف ورزشی را ایجادنماید.

وی در ادامه افزود : در ماه گذشته واحد خرم آباد میزبانی مسابقات کشتی  آزاد و فرنگی دانش آموزی کشور را به مدت یک هفته و به تعداد 1100 نفر و مسابقات فوتسال و تنیس روی میز مدارس سمای غرب و جنوب کشور به تعداد 150 نفر برعهده داشته است .

شاکرمی در امه افزود: تلاش می شود با توجه به سیاست های کلی دانشگاه که عدم اتکای صرف بر در آمد های شهریه ای است  ، با معرفی بهتر امکانات موجود در واحد خرم آباد میزبانی مسابقات مختلف استانی و کشوری را بر عهده بگیریم تا بتوانیم درآمدهای غیر شهریه ای این واحد دانشگاهی را افزایش دهیم.