چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧

روابط عمومی واحد خرم آباد:

همکاری علمی وزارت نیرو و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

کتاب «تحلیل و اتوماسیون سیستم های توزیع » توسط دکتر هاجر باقری طولابی عضو هیأت علمی گروه برق واحد خرم آبا د ترجمه و منتشر شد.

تاریخ انتشار: ٢٣ تیر ١٣٩٧ ساعت ٦:٥٦

کتاب «تحلیل و اتوماسیون سیستم های توزیع » توسط  دکتر هاجر باقری طولابی عضو هیأت  علمی گروه برق واحد خرم آباد ترجمه و منتشر شد.

دکتر هاجر باقری طولابی با ذکر این مطلب گفت: با توجه به نیاز مبرم صنعت برق کشور به بحث اتوماسیون و اطلاعات تقریبا" محدودی که در این زمینه وجود دارد کتاب جامع « تحلیل اتوماسیون سیستم های توزیع » توسط اینجانب به عنوان مترجم اول با همکاری افشین لشکرآرا عضوهیئت علمی گروه برق واحد دزفول و خانم عاطفه پورشفیع از پرسنل شاغل در شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از روی کتاب جامع و معتبری از انتشارات IET ترجمه شد.

وی افزود :در پی  برگزاری جلسه  کمیته تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و اخذ تاییدیه محتوا از اعضای کمیته شامل مدیرعامل،معاونین و مدیران عضو کمیته و اساتید دانشگاه های امیرکبیر،شهید بهشتی و خواجه نصیر به عنوان اعضای هیات علمی عضو کمیته ،  شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، حامی مادی و معنوی این کتاب گردید و 300 نسخه از این کتاب  برای تزریق به برق های منطقه ای، شرکت های انتقال و توزیع نیروی برق سراسر کشور آماده شد..

دکتر باقری طولابی در ادامه گفت: این کتاب با استفاده از شبیه سازی و بهینه سازی شبکه توزیع، به تجزیه و تحلیل این سیستم ها پرداخته است و یک راهنمای کاربردی برای کارشناسان صنعت، دانشجویان و پژوهشگران جهت آشنایی با ساختار شبکه های توزیع برق و الزامات و پیش نیازهای اتوماسیون می باشد.

این کتاب شامل دوازده فصل و در برگیرنده عناوینی چون: شبکه هوشمند، توابع اتوماسیون توزیع، باز آرایی سیستم های توزیع ، تحلیل هارمونیکی ، حفاظت مدرن سیستم های توزیع و مفاهیم مشارکت در سیستم های برق و قدرت می باشد.