یکشنبه ٣١ تیر ١٣٩٧

روابط عمومی واحد خرم آباد:

به میزبانی واحد خرم آباد برگزار شد: جلسه شورای دانشجویی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان

جلسه شورای دانشجویی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأ ت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری و دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه درهیأت نظارت بر تشکل های دانشجویی استان لرستان در سالن اجتماعات ساختمان شهید توکل مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار گردید.

تاریخ انتشار: ١٩ تیر ١٣٩٧ ساعت ٨:١٨

جلسه شورای دانشجویی تشکل های اسلامی سیاسی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با حضور دکتر سیامک بهاروند دبیر هیأ ت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان ، حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد رهبری و دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه درهیأت نظارت بر  تشکل های دانشجویی استان لرستان  در سالن اجتماعات ساختمان شهید توکل مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار گردید.

در این جلسه دکتر بهاروند ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت صادق آل محمد (ع) طی صحبت هایی با اشاره به نشست دبیران تشکل های دانشجویی با دکتر رهبر ریاست دانشگاه گفت: در این جلسه ریاست دانشگاه ارائه برنامه عملیاتی و اجرایی برای حل مشکلات جامعه و به خصوص دانشگاه را از مهمترین وظایف تشکل های دانشجویی برشمرد.

دکتر بهاروند افزود: دانشجویان و به طور ویژه فعالان دانشجویی در تشکل ها و بسیج بایستی الگو بوده و به گونه ای عمل کنند که در جذب دیگران مؤثر باشند .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: دانشجو همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرموده بایستی مطالبه گر باشد و در این امر باید تعارف را کنار بگذارد البته در کنار آن باید رضای خدا و وجدان را سرلوحه عملکرد خود قرار دهد تا بتوانیم در راه اعتلای دانشگاه و اهداف بلند آن گام برداریم.

دکتر بهروز دوستی نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل ها نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه در استان لرستان با توجه به ولایتمداری و انقلابی گری جوانان  بین تشکل ها و بسیج همدلی و هماهنگی کامل وجود دارد و بر همین اساس اقدامات بسیار خوب و ارزشمندی نیز انجام گرفته  و امیدواریم که این روند در راستای پیشبرد اهداف نظام و نیز دانشگاه ادامه پیدا نماید.

وی در ادامه گفت: آرمانگرایی یکی از مهمترین مشخصه های فعالان دانشجویی است که بایستی این آرمانگرایی با
واقع گرایی تؤام باشد و محدودیت و تنگناهای مدیران  نیز در نظر  گرفته شود.

دوستی وجود فعالان دانشجویی در بعد نظارتی را بسیار کارگشا عنوان کرد و گفت: فعالان دانشجویی در تشکل ها و بسیج
می توانند بسیاری از نادیده ها را متذکر شوند و ما امیدواریم بتوانیم از این اهرم نظارتی به بهترین شکل بهره ببریم.

دوستی دربخش دیگری ازصحبت هایش گفت: توانمندی دانشجویان فعال در تشکل ها  وبسیج بسیار بالاتر از چیزی است که
می بینیم  و انتظار داریم که بادغدغه  بیشتری در پیشبرد اهداف والای دانشگاه و نظام مقدس اسلامی مان  مشارکت نمایند.

در این نشست دبیران تشکل های دانشجویی و مسئولین بسیج واحد های استان  نیز دغدغه ها و نظرات خود را مطرح کردند .

در پایان این نشست مصوباتی جهت اجرا در واحد های دانشگاهی به تصویب رسید که از جمله این مصوبات تأکید بر استفاده از پیام رسان های داخلی (سروش ، ایتا و...) ، برگزاری کارگاه های آموزشی در واحد های بروجرد و الیگودرز و تعیین تکلیف تشکل های  غیر فعال  اشاره کرد.