یکشنبه ١ مهر ١٣٩٧

روابط عمومی واحد خرم آباد:

توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان : ارسال دو کامیون آب معدنی به شهر های استان خوزستان

دوازده هزارعدد بطری یک و نیم لیتری آب معدنی در قالب دو کامیون از طرف دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به استان خوزستان و شهر های آبادان و خرمشهر ارسال شد.

تاریخ انتشار: ١٤ تیر ١٣٩٧ ساعت ١٩:٢١

دوازده هزارعدد بطری یک و نیم لیتری  آب معدنی در قالب دو کامیون از طرف دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به استان خوزستان و شهر های  آبادان و خرمشهر ارسال شد.

دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان لرستان با اعلام این خبر گفت: در پی شوری و کمبود آب در استان خوزستان و به ویژه شهرهای آبادان و خرمشهر وبنا به دستور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی همجوار با استان خوزستان ، دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز  با تهیه 12000عدد  بطری یک و نیم لیتری  آب معدنی  و ارسال آنها به شهرهایی که با مشکل آب روبرو هستند تلاش نمود تا حدی  در جهت رفع مشکل این هموطنان عزیز  گام بردارد.