یکشنبه ٣١ تیر ١٣٩٧

خبرگزاری آنا:

آغاز مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنجشنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.

تاریخ انتشار: ١٤ تیر ١٣٩٧ ساعت ١٦:٣٥

داوطلبان می‌توانند به مدت یک هفته با مراجعه به سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش به نشانیwww.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند. همچنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز در سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.

تعداد رشته محل‌های دوره کارشناسی ارشد امسال ۶ هزار و ۹۱۹ کد رشته محل و ظرفیت‌های پذیرش نیز همانند سال گذشته است.

لازم به ذکر است هر داوطلب می‌تواند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب و آن‌ها را در برگ اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.

همچنین هزینه انتخاب رشته دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۴۶ هزار تومان است که با کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی اعلام شده قابل پرداخت است. نتایج نهایی این آزمون نیز دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.