چهارشنبه ٢٤ مرداد ١٣٩٧

:

شرکت هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن نماینده ولی فقیه در استان لرستان

به منظور بهره مندی هرچه بیشتر از فیوضات ماه مبارک رمضان دکترسیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به همراه اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن مجید که در مسجد بعثت خرم آباد و با حضور آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان خرم آباد برگزار می شود شرکت کردند.

تاریخ انتشار: ٠٩ خرداد ١٣٩٧ ساعت ١٠:٢٠

به منظور بهره مندی هرچه بیشتر از فیوضات ماه مبارک رمضان دکترسیامک بهاروند دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به همراه  اعضای هیأت رئیسه واحد خرم آباد در جلسه تفسیر قرآن مجید که در مسجد بعثت خرم آباد و با حضور آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان خرم آباد برگزار می شود شرکت کردند.

جلسه تفسیر قرآن نماینده ولی فقیه در استان لرستان  در ماه رمضان هر شب از ساعت 22 با حضور آحاد مردم شریف و روزه دار خرم آباد در مسجد بعثت این شهرستان  برگزار می شود در ماه رمضان امسال آیت الله میرعمادی به تفسیر سوره مبارکه زمر می پردازد.