چهارشنبه ٤ مهر ١٣٩٧

:

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و هیأت رئیسه واحد خرم آباد با نماینده ولی فقیه در استان لرستان

تاریخ انتشار: ٠١ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ١٢:٩

به مناسبت اعیاد شعبانیه دکتر سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان  به همراه هیأت رئیسه واحد خرم آباد با حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد دیدار کردند.
 به گزارش خبر نگار خبرگزاری آنا ، در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین میرعمادی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: خوشحالیم که در دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه ای کنار هم قرار گرفته اند که اهداف بلند انقلاب اسلامی را دنبال می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه گفت: مقام معظم رهبری نظریات بسیار مهمی در رابطه با تولید علم ، نهضت نرم افزاری، کرسی های آزاد اندیشی ، روی آوردن دانشگاه ها به سمت نوآوری ها و اختراعات و کارآفرینی  دارند که احساس می شود این اهداف آنگونه که شایسته است عملیاتی نشده اند بنابراین ما وظیفه داریم که فارغ التحصیلانی دلبسته به نظام و انقلاب و مملکت تربیت کنیم تا این اهداف و نظریات مقام معظم رهبری را عملیاتی کنند زیرا اعتقاد راسخ داریم که راه سعادت و کمال دانشگاه ها و جامعه عمل به همین نظریات است.
امام جمعه شهرستان خرم آباد در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: اگر به درستی تحلیل کنیم خواهیم دید که در یک دانشگاه مطلوب بایستی آموزش در حد اعلاء ، رابطه استاد و دانشجو یک رابطه صمیمی، پژوهش مطابق با نیاز های جامعه و فارغ التحصیلان آن کارآفرین و صاحب فکر باشند .
میر عمادی تشکیل یک مجموعه دلبسته به نظام و ولایت و رهبری ، ایجاد انگیزه حرکت در مسیر ولایت و هم افزایی در قالب مشورت های علمی و توجه به مسأله فرهنگ و اشتغال را از جمله مواردی برشمرد که در دانشگاه ها باید مورد توجه قرار گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی بها دادن به اساتید را امر قابل توجهی عنوان کرد و گفت: باید نشست های مختلفی با اساتید داشت  و نباید اساتید را سکولار بار بیاوریم  زیرا دانشگاه ها در دست اساتید است .
در آغاز این جلسه حجت الاسلام قدرتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: به فضل الهی دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر پیشرفت است و در همه زمینه های آموزشی و پژوهشی موفقیت های ارزشمندی به دست آورده است
قدرتی ساخت خودروی هیبریدی اسبیکو در واحد خرم آباد را یکی از موفقیت های به دست آمده در این واحد دانشگاهی عنوان کرد و گفت: امید واریم با حمایت بیش از پیش شما و تلاش همه مسئولین دانشگاه در سایه ولایت هر چه بهتر به پیش برویم.