پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧

:

مقام نخست لیگ ربات های پرنده مسابقات جهانی ۲۰۱۸ توسط تیم سایروس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

تاریخ انتشار: ٢٢ فروردین ١٣٩٧ ساعت ١٢:٤٢

مقام نخست لیگ ربات های پرنده مسابقات جهانی  ۲۰۱۸  توسط تیم سایروس دانشگاه آزاد  اسلامی  واحد خرم آباد
تیم سایروس» syrus» که به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران 2018 شرکت گرده بود موفق به کسب مقام اول لیگ روبات های پرنده شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران که با  برگزاری لیگ های دانش آموزی و دانشجویی و کاربردی و با حضور ۵۰۰ تیم از ۱۲ کشور جهان  در تهران برگزار شد ، تیم روباتیک سایروس دانشگاه آزاد اسلامی واحد  خرم آباد مقام نخست در لیگ ربات های پرنده داخلی (Indoor) و مقام سوم در لیگ پرنده سرعتی (Race)  این مسابقات جهانی  را به خود اختصاص داد.
اعضای تشکیل دهنده تیم سایروس امین آرامی ، سید محمد شاهرخی، روزبه فرهادی ٬ مسعود فلاحیان ، علی رشنوو حسین صوفی بودند.